Bijpassende producten:

Rozet voor profiel-cilindersloten veiligheidsbeslag zwart
Kapstokhaak nagel Zwart

Rooster Zwart 12x20cm
WC Sluiting zwart met platte knop en zwart wit vrij/bezet

Voordeurknop rond 73mm zwart
Letter zwart, roest of tinkleur A-Z,@,& en - 40mm zs


Huisnummer roest of zwart cijfer 0-9 40mm zs


  • Model: 9HN2604


Huisnummers met de keuze 0 tot en met 9 in roestkleur of poedercoating zwart. De hoogte van de cijfers is 40mm. De nummers kunnen gelijmd worden of blind met een boutje aan de achterkant vastgezet worden. De boutjes worden niet meegeleverd.

U kunt hieronder uw gewenste nummer invoeren in de invoerbalk bij de tekst '(huis)nummer'. Er worden dan automatisch het aantal cijfers afgerekend (bijvoorbeeld 14 geeft twee cijfers).

!Let op: De roestkleur behoeft goed onderhoud (eens in de tijd overspuiten met een transparante/blanke lak, na het verwijderen van de oude lak) om de cijfers mooi te houden en te voorkomen dat ze gaan teveel verder roesten. Dit geldt eigenlijk voor alle gietijzeren producten die een natuurlijke roestkleur of de eigenlijke metaalkleur hebben (en niet een gekleurde poedercoating zoals zwart).

!Let op: De tinkleur raden we af buiten te gebruiken. Deze afwerking gaat buiten onvermijdelijk roesten. Voor buiten raden we als alternatief de zilver antieke afwerking aan welke ook bij de cijfers te vinden zijn.Prijs:  Prijs (vanaf): 2.90EUR Maak uw keuze:

( -2.90EUR )
Prijs per letter: 2.90EUR


Kleur


Aan winkelwagen toevoegen:


Copyright © 2020    Keukenbeslag.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.